VaksinasjonsGuiden

har siden 1992 holdt leger og sykepleiere på over 1000 svenske, norske og finske infeksjonsklinikker, vaksinasjonsklinikker, helsestasjoner og legevakter kontinuerlig oppdatert med informasjon om vaksinasjonsbehovet til verdens land.

Vi legger samtidig store ressurser i helseråd til reisende for å dermed gjøre reisen til en sunn, trygg og minnerik opplevelse.

Vi overvåker den epidemiologiske situasjonen i verden hver dag. Denne informasjonen blir kontinuerlig evaluert, og endringer presenteres på nettstedet vårt.

VaccinationsGuiden i Sverige er et helt frittstående foretak, og er fullstendig uavhengig av farmasøytfirmaene, selv om vi har regelmessig og viktig kommunikasjon med dem. Denne uavhengigheten betyr at vi i noen saksspørsmål og anbefalinger kan skille oss i oppfatning fra innhold som presenteres i annonser, annen mediareklame, og til og med i Felleskatalogen eller FASS (Farmacevtiska Specialiteter i Sverige).

Ansvarlig utgiver
VaccinationsGuiden i Sverige AB, Per Benno

VaccinationsGuidens medarbeidere
Per Benno (ansvarlig utgiver)
Per Midtvedt (spesialist i allmennmedisin)
Bengt Normann (spesialist i infeksjonssykdommer)
Helena Hervius Askling (spesialist i infeksjonssykdommer)© Gjengivelse av innholdet på dette nettstedet, helt eller delvis, er i samsvar med loven (1960:729) om opphavsrett til litterære og kunstneriske verk forbudt uten VaccinationsGuidens tillatelse. Forbudet gjelder alle former for gjengivelse, slik som fotokopiering, utskrift, duplisering, stensilering og tekniske opptak.